
Εκτέλεση
1) Χτυπάς όλα τα υλικά στο multi.
Θέλουμε γενικά μια πηχτή ζύμη.
2) Με ένα πινέλο απλώνεις ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
3) Ρίχνεις περίπου μια κουτάλα στο τηγάνι και την ανοίγεις με μια σπάτουλα να απλωθεί.
4) Την αφήνεις να ψηθεί καλά σε μέτρια φωτιά (θέλει λίγο παραπάνω από τις κλασσικές κρέπες). Γυρνάς από την άλλη.
Μπορείς να τη γεμίσεις με ό, τι θέλεις!
γιαούρτι και τυρί τριμμένο
cottage cheese
κατίκι
cream cheese
κίτρινο τυρί
αυγό ή ομελέτα
λαχανικά
αβοκάντο

0 σχόλια για “Κρέπα με βρώμη και σπανάκι”