Υλικά για 2 μερίδες
- 400 γρ καρπούζι
- 1 γεμάτη κ. σ. μέλι
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 2 κ. σ. νερό
Εκτέλεση
1) Κόβετε το καρπούζι σε κυβάκια και - βγάζετε τα κουκούτσια.
2) Το βάζετε για τουλάχιστον 12 ώρες στην κατάψυξη
3) Αλέθετε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα.
4) Βάζετε για 2 ώρες κατάψυξη και μετά σερβίρετε!
5) Αν το αφήσετε περισσότερο στην κατάψυξη, πρέπει πριν το σερβίρετε να το αφήσετε λίγο εκτός ψυγείου.
Θερμίδες ανά μερίδα
- 90 kcal

0 σχόλια για “Σορμπέ καρπούζι”