Σορμπέ καρπούζι

Υλικά για 2 μερίδες

  • 400 γρ καρπούζι
  • 1 γεμάτη κ. σ. μέλι
  • Χυμό από 1/2 λεμόνι
  • 2 κ. σ. νερό

Εκτέλεση

1) Κόβετε το καρπούζι σε κυβάκια και - βγάζετε τα κουκούτσια.

2) Το βάζετε για τουλάχιστον 12 ώρες στην κατάψυξη

3) Αλέθετε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα.

4) Βάζετε για 2 ώρες κατάψυξη και μετά σερβίρετε!

5) Αν το αφήσετε περισσότερο στην κατάψυξη, πρέπει πριν το σερβίρετε να το αφήσετε λίγο εκτός ψυγείου.

 

Θερμίδες ανά μερίδα

  • 90 kcal
sorbe

0 σχόλια για “Σορμπέ καρπούζι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *