Light chocolate cheesecake

Υλικά: (4 μερίδες)

Για την κρέμα:

  • 300 γρ. γιαούρτι 2% στραγγιστό
  • 100 γρ. τυρί κρέμα light
  • 2 κ. σ μέλι
  • 1 κ. σ κακάο

Για την γκανάζ:

  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 50 γρ. γάλα φυτικό (ή γάλα χαμηλών λιπαρών)

Για την βάση:

  • 8 μπισκότα τύπου πτιμπερ χωρίς ζάχαρη
lightcheesecake

Εκτέλεση

1) Για την κρέμα: Ανακατεύεις καλά τα υλικά της κρέμας.

2) Για τη γκαναζ: Λιώνεις σε μπεν μαρι ή στα μικροκύματα τη σοκολάτα και την ανακατεύεις με το γάλα. Αφήνεις λίγο να κρυώσει.

3) Σπας σε 4 μπολάκια από 2 μπισκότα. Απλώνεις από πάνω την κρέμα. Και από πάνω τη γκαναζ. Αφήνεις στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το καταναλώσεις!

Κάθε μερίδα αποδίδει:

  • Ενέργεια: 327,8 kcal
  • Υδατάνθρακες: 34 γρ.
  • Λίπος: 16 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 12,5 γρ.
  • Διαιτητικές ίνες: 2 γρ.

0 σχόλια για “Light chocolate cheesecake

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *