Υλικά
- 400 γρ. παντζάρια, βρασμένα, καθαρισμένα
- 50 γρ. καρύδια, καβουρδισμένα
- 1 σκ. σκόρδο - εγώ έβαλα αποξηραμένο σκόρδο σκονη για να μην είναι τόσο βαρυ
- 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- Ξύσμα λεμονιού από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
1) Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια εκτός από το λάδι.
2) Χτυπάμε 2 λεπτά μέχρι να σπάσουν τα καρύδια.
3) Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
4) Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

0 σχόλια για “Πέστο με παντζάρι”