Πέστο με παντζάρι

Υλικά

  • 400 γρ. παντζάρια, βρασμένα, καθαρισμένα
  • 50 γρ. καρύδια, καβουρδισμένα
  • 1 σκ. σκόρδο - εγώ έβαλα αποξηραμένο σκόρδο σκονη για να μην είναι τόσο βαρυ
  • 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • Ξύσμα λεμονιού από 1 λεμόνι
pesto

Εκτέλεση

    1) Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια εκτός από το λάδι.

    2) Χτυπάμε 2 λεπτά μέχρι να σπάσουν τα καρύδια.

    3) Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

    4) Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

pesto1

0 σχόλια για “Πέστο με παντζάρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *