Παναρισμένες ροδέλες ψαριού

Υλικά: (6 τεμάχια)

  • 600 γρ. ροδέλες βακαλάου κτψ
  • 3 κ. σ. αλεύρι ολικής
  • 1 αυγό
  • 50 γρ. φρυγανιά ολικής
  • Μπαχαρικά: αλάτι, πιπέρι, κουρμουμάς, κάρυ πάπρικα
rodelespsarioy

Εκτέλεση:

1) Αποψύχετε τις ροδέλες και τις πιέζετε να φύγουν τα πολλά υγρά.

2) Χτυπάτε το αυγό με τα μπαχαρικά.

3) Περνάτε τις ροδέλες πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.

4) Απλώνετε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνετε για 40’ περίπου στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις, ανάλογα και με το φούρνο. Στα μέσα του χρόνου τα γυρίζετε.

Κάθε τεμάχιο αποδίδει:

  • Ενέργεια: 180 kcal
  • Πρωτεΐνη: 22 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 12 γρ.
  • Λίπος: 5 γρ.
  • Διαιτητικές ίνες: 1,5 γρ.

0 σχόλια για “Παναρισμένες ροδέλες ψαριού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *