Σαρδέλες παντρεμένες και γκαστρωμένες

Υλικά (1 μερίδα):

  • 18 σαρδέλες
  • 1 κ. σ ελαιόλαδο
  • 1 τομάτα τριμμένη
  • Σκόρδο σκόνη
  • Βασιλικό
sardeles

Εκτέλεση

1) Φιλετάρουμε τις σαρδέλες αφαιρώντας το κόκκαλο (μην το φοβηθείς δεν είναι δύσκολο)

2) Στρώνουμε κάτω τις μισές σαρδέλες. Μοιράζουμε την τριμμένη τομάτα.

3) Πασπαλίζουμε με σκόνη σκόρδου και βασιλικό.

4) Τοποθετούμε από πάνω τις άλλες μισές σαρδέλες. Ελαιόλαδο και ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν!

Κάθε μερίδα αποδίδει:

  • Ενέργεια: 270 kcal
  • Λίπος: 20 γρ.
  • Πρωτεΐνες: 16 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 5 γρ.
  • Διαιτητικές ίνες: 1,5 γρ
sardelesq

0 σχόλια για “Σαρδέλες παντρεμένες και γκαστρωμένες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *