Υλικά
- 1 κιλό βακαλάος ροδέλες (κτψ, το βάρος είναι για ξεπαγωμένες)
- 1 κολοκυθάκι
- 1 κρεμμύδι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 1 χούφτα μαϊντανός
- 50 γρ βρώμη
- 5 κ. σ. λιναρόσπορος αλεσμένος
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
Αντί για λιναρόσπορο μπορεί να μπει 1 αυγό

Εκτέλεση
1)Σε ένα σουρωτήρι πιέζετε τις ροδέλες μέχρι να διαλυθούν, να γίνουν σαν κιμάς και να χάσουν τα πολλά υγρά τους.
2) Μουλιάζετε το λιναρόσπορο για 10 λεπτά σε 3 κ.σ. νερό
3) Αλέθετε τα λαχανικά στο multi.
4) Πλάθετε όλα μαζί τα υλικά. Αφήνετε τη ζύμη για μισή ώρα στο ψυγείο.
5) Πλάθετε μπιφτέκια και ψήνετε όπως τα κανονικά μπιφτέκια και από τις 2 πλευρές.
Διατροφική αξία ανά μπιφτέκι:
- 175 θερμίδες
- 22 γρ. πρωτεΐνης
- 7 γρ. λίπους
- 6,5 γρ. υδατανθράκων
- 2 γρ. διαιτητικών ινών

0 σχόλια για “Ψαρομπιφτέκια”