Υλικά: (4 μερίδες)
Για την κρέμα:
- 300 γρ. γιαούρτι 2% στραγγιστό
- 100 γρ. τυρί κρέμα light
- 2 κ. σ μέλι
- 1 κ. σ κακάο
Για την γκανάζ:
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 50 γρ. γάλα φυτικό (ή γάλα χαμηλών λιπαρών)
Για την βάση:
- 8 μπισκότα τύπου πτιμπερ χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση
1) Για την κρέμα: Ανακατεύεις καλά τα υλικά της κρέμας.
2) Για τη γκαναζ: Λιώνεις σε μπεν μαρι ή στα μικροκύματα τη σοκολάτα και την ανακατεύεις με το γάλα. Αφήνεις λίγο να κρυώσει.
3) Σπας σε 4 μπολάκια από 2 μπισκότα. Απλώνεις από πάνω την κρέμα. Και από πάνω τη γκαναζ. Αφήνεις στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το καταναλώσεις!

Κάθε μερίδα αποδίδει:
- Ενέργεια: 327,8 kcal
- Υδατάνθρακες: 34 γρ.
- Λίπος: 16 γρ.
- Πρωτεΐνη: 12,5 γρ.
- Διαιτητικές ίνες: 2 γρ.
0 σχόλια για “Light chocolate cheesecake”