Υλικά (για 15 cookies)
- 140gr ταχίνι
- 100gr μελάσα
- 60gr νερό
- 15-20gr κακάο (ανάλογα και πόσο σοκολατένια τα θέλετε)
- 80gr βρώμη αλεσμένη
- 2/3 κ.γ σόδα
- 20gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Προαιρετικά εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε ταχίνι-μελάσα και νερό
- Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
- Εγώ έβαλα τη ζύμη στο ψυγείο για 3 ώρες. Και μετά έπλασα τα μπισκότα. Εναλλακτικά σχηματίζετε τα cookies με ένα κουτάλι
- Ψήνετε στους 170° C στον αέρα για περίπου 15'.
Διατροφική ανάλυση:
- Ενέργεια: 100 kcal
- Υδατάνθρακες: 15 γρ.
- Λίπος: 5,5 γρ.
- Πρωτεΐνες: 3 γρ.
- Διαιτητικές ίνες: 1,5 γρ.

0 σχόλια για “ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ”