Υλικά
- 400 γρ βρασμένα ρεβύθια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Μπαχαρικά:αλάτι, πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, κύμινο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια, τα σκουπιζουμε με μια πετσέτα να φύγουν τα πολλά υγρά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το κύμινο και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε τα ρεβίθια (να μην είναι το ένα πάνω στο άλλο) .
- Ψήνουμε για 30 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Είναι έτοιμα όταν συρρικνωθούν λίγο και είναι τραγανά εξωτερικά.
- Αφήνουμε να παγώσουν και απολαμβάνουμε!

0 σχόλια για “Τραγανά, πικάντικα ρεβύθια”